Poziom świadczonych usług
| L.p. | Parametry | Jednostka | Woda uzdatniona | Dopuszczalne zakresy wartości |
| Parametry mikrobiologiczne | ||||
| 1. | Escherichia coli | jtk/100ml | 0 | 0 |
| 2. | Bakterie grupy coli | jtk/100ml | 0 | 0 |
| 3. | Enterokoki | jtk/100ml | 0 | 0 |
| 4. | Ogólna liczba bakterii w 22C | jtk/1ml | 10 | bez nieprawidłowych zmian |
| Parametry fizyczno-chemiczne | ||||
| 1. | Zapach | - | akceptowalny, bez nieprawidłowych zmian | akceptowalny, bez nieprawidłowych zmian |
| 2. | Barwa | - | akceptowalna, bez nieprawidłowych zmian | akceptowalna, bez nieprawidłowych zmian |
| 3. | Smak | - | akceptowalny, bez nieprawidłowych zmian | akceptowalny, bez nieprawidłowych zmian |
| 4. | Stężenie jonów wodoru (pH) | - | 7,15 | 6,5-9 |
| 5. | Chlorki | mg/l | 16,71 | 250 |
| 6. | Azotany | mg/l | 2,92 | 50 |
| 7. | Azotyny | mg/l | 0,00 | 0,5 |
| 8. | Mangan | ug/l | 6,39 | 50 |
| 9. | Żelazo | ug/l | 38,94 | 200 |
| 10. | Twardość | mg/l | 324 | 60-500 |
| 11. | Jon amonu | mg/l | 0,01 | 0,5 |
| 12. | Mętność | NTU | 0,24 | zalecana wartość do 1,0 |
| 13. | Przewodność elektryczna | uS/cm | 655 | 2500 |
Analiza parametrów na terenie Czerniejewo - Kosmowo za okres 01.07.2020 - 31.12.2020
| L.p. | Parametry | Jednostka | Woda uzdatniona | Dopuszczalne zakresy wartości |
| Parametry mikrobiologiczne | ||||
| 1. | Escherichia coli | jtk/100ml | 0 | 0 |
| 2. | Bakterie grupy coli | jtk/100ml | 0 | 0 |
| 3. | Enterokoki | jtk/100ml | 0 | 0 |
| 4. | Ogólna liczba bakterii w 22C | jtk/1ml | 16 | bez nieprawidłowych zmian |
| Parametry fizyczno-chemiczne | ||||
| 1. | Zapach | - | akceptowalny, bez nieprawidłowych zmian | akceptowalny, bez nieprawidłowych zmian |
| 2. | Barwa | - | akceptowalna, bez nieprawidłowych zmian | akceptowalna, bez nieprawidłowych zmian |
| 3. | Smak | - | akceptowalny, bez nieprawidłowych zmian | akceptowalny, bez nieprawidłowych zmian |
| 4. | Stężenie jonów wodoru (pH) | - | 7,18 | 6,5-9 |
| 5. | Chlorki | mg/l | 7,93 | 250 |
| 6. | Azotany | mg/l | 2,35 | 50 |
| 7. | Azotyny | mg/l | 0,00 | 0,5 |
| 8. | Mangan | ug/l | 16,38 | 50 |
| 9. | Żelazo | ug/l | 41,38 | 200 |
| 10. | Twardość | mg/l | 281 | 60-500 |
| 11. | Jon amonu | mg/l | 0,03 | 0,5 |
| 12. | Mętność | NTU | 0,20 | zalecana wartość do 1,0 |
| 13. | Przewodność elektryczna | uS/cm | 583 | 2500 |
Analiza parametrów na terenie Żydowa za okres 01.07.2020 - 31.12.2020
| L.p. | Parametry | Jednostka | Woda uzdatniona | Dopuszczalne zakresy wartości |
| Parametry mikrobiologiczne | ||||
| 1. | Escherichia coli | jtk/100ml | 0 | 0 |
| 2. | Bakterie grupy coli | jtk/100ml | 0 | 0 |
| 3. | Enterokoki | jtk/100ml | 0 | 0 |
| 4. | Ogólna liczba bakterii w 22C | jtk/1ml | 10 | bez nieprawidłowych zmian |
| Parametry fizyczno-chemiczne | ||||
| 1. | Zapach | - | akceptowalny, bez nieprawidłowych zmian | akceptowalny, bez nieprawidłowych zmian |
| 2. | Barwa | - | akceptowalna, bez nieprawidłowych zmian | akceptowalna, bez nieprawidłowych zmian |
| 3. | Smak | - | akceptowalny, bez nieprawidłowych zmian | akceptowalny, bez nieprawidłowych zmian |
| 4. | Stężenie jonów wodoru (pH) | - | 7,05 | 6,5-9 |
| 5. | Chlorki | mg/l | 6,57 | 250 |
| 6. | Azotany | mg/l | 1,63 | 50 |
| 7. | Azotyny | mg/l | 0,00 | 0,5 |
| 8. | Mangan | ug/l | 12,00 | 50 |
| 9. | Żelazo | ug/l | 30,10 | 200 |
| 10. | Twardość | mg/l | 257 | 60-500 |
| 11. | Jon amonu | mg/l | 0,02 | 0,5 |
| 12. | Mętność | NTU | 0,17 | zalecana wartość do 1,0 |
| 13. | Przewodność elektryczna | uS/cm | 516 | 2500 |